• Főoldal
  • Bemutatkozás
  • Szolgáltatásaink
  • Garancia
  • Minőség
  • Áraink
  • GYÍK
  • Elérhetőségünk

Franchise

Miért építünk franchise takarító hálózatot?
Vállalatunk minőségi standerdet képvisel a szakmában, ezért jóval több megbízási kérelemmel fordulnak hozzánk, mint amennyit képesek vagyunk ellátni. Hogy ne kelljen egyetlen AKTÍV partnerségre vágyó ügyfelet sem elutasítanunk, úgy döntöttünk, hogy takarítási szolgáltatásunkat Budapest egész területén és országosan is elérhetővé tesszük. Amennyiben Ön részesedni szeretne az AKTÍV Takarítás Franchise előnyeiből, folyamatosan szeretné saját cégét bővíteni munkaerőit jó kihasználtsággal dolgoztatni, kérem vegye fel cégünkkel a kapcsolatot.

Hol és mire keresünk franchise partnereket?
Elsősorban olyan vállalkozókkal, akik olyan földrajzi területeken működnek,
 
illetve olyan szakmai kompetenciával bírnak, amivel mi nem. Területileg is számos lefedetlen rész létezik, szakmailag pedig az ipari takarítás területén például egész szakmák lefedetlenek általunk. Pedig ügyfelektől felkérést kapunk bőven a legkülönbözőbb területekről.

Kikkel szerződünk?
Szerződő partnereinknek vállalniuk kell az AKTÍV takarítóvállalat minőségpolitikáját, és aszerint is kell eljárniuk. Az AKTÍV fenntartja magának a jogot szerződött partnerei munkájának ellenőrzésére akár munkavégzés közben, akár elégedettségfelmérő ügyfélinterjúkkal.

Szerződött partnereinknek vállalniuk kell az AKTÍV takarítóvállalat árpolitikáját, értékrendjét, elkötelezettségét a természetbarát, ellenőrzött anyagok felhasználásában.

Mit nyújtunk mindezekért?
Az AKTÍV takarítóvállalat munkái minősége okán számtalan felkérést kap, amelyeket kapacitáshiány vagy területi behatároltság miatt nem tud ellátni. Franchise partnerhálózatán keresztül ugyanakkor képes lehet ezek nagy részét teljesíteni. Az AKTÍV Takarítás Franchise partner a szerződések teljesítését kapja.

Ki az ideális partner?
Ideális partner számunkra minden Magyarországon olyan kapacitással rendelkező takarítással foglalkozó vállalkozás – az egy fős vállalkozástól a 20-30 főt foglalkoztatókig –, aki előnyét látja egy a magyarországi takarítópiacon jó nevű, folyamatosan nagy mennyiségű megbízási megkeresést kapó vállalattal való partnerségnek.

Adatvédelmi tájékoztató